måndag 22 december 2014

Det räcker nu!

Nu måste det ta slut!! Under den senaste veckan har Sundveda drabbats av flertalet inbrott. Nu får det vara nog! Detta visar hur viktig grannsamverkan är. Nu hjälps vi åt att plocka bort buset från gatan. Prata med dina grannar om när du inte är hemma och notera personer på gatan du inte känner igen. Tips på vad man kan göra finns också på polisens hemsida. Men det viktigaste är att vi pratar med varandra och hjälps åt. Alla stölder har varit mellan 15-19 alltså när mörkret är på väg. Vill du få ner julmaten lite fortare så ta gärna en promenad i området och titta lite. Parkera på grannens uppfart, tänd och släck lite i grannens fönster när han/hon inte är hemma.

Arbetet med fiber har stannat upp... Området verkar vara för litet. Nu vill vi sätta lite eld i baken på leverantörerna så en arbetsgrupp för hela Sundveda kommer tillsättas som bara jobbar medfiber och på så sett jobbar parallellt med styrelserna. Vill du sitta i en sådan arbetsgrupp? Vi önskar en representant från oss. maila mattias78@home.se och anmäl ditt intresse.

Jultävling! Skriv en dikt om julen på Sundveda. skicka ditt bidrag till mattias78@home.se Vinnaren får en bok. Kom igen nu och låt fantasin flöda!

Så till sist vill vi i styrelsen önska all en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

/ Mattias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar