tisdag 4 februari 2014

Lite smått och gott!

Hej, hej kära läsare av denna blogg. Vinter börjar bli ljus... Synd om ni frågar mig jag gillar både vinter och kyla. Men, men man kan inte få allt man önskar. Ni har väll förstås redan satt fram trädgårdsmöblerna... Nåväl här följer lite information.

Vi börjar med två datum. Boka redan in 26/4 för städdag. Vårat årsmöte kommer äga rum den 30/5. Årsmötes avslutas med grannfest. Mer info kommer.

En mycket uppmärksam medlem berättade att det var svårigheter att skriva kommentarer till blogginläggen om man inte hade ett google konto. Om du vill skriva en kommentar är förslaget att ni mailar mig texten så lägger jag in den (mattias78@home.se). Jag kommer absolut inte redigera texten om du skriver under med korrekt namn. Välkommen med era inlägg!

Samme medlem föreslog en ny typ av hemsida för styrelsen. Kunskap om det webhotellet finns inte i styrelsen och att domänen kostar gör att styrelsen väntar med frågan till årsmötet.

Ny vattenavläsning kommer ske 4/3 kl.18.15 för att följa upp hur vi nu ligger till.

Om du som medlem är intresserade av våra styrelseprotokoll går det fint att maila mig så kommer det ett eller flera i din brevlåda.

Klagomål på plogningen har skett och vill bara meddela att vi jobbar med problemet. Vi MÅSTE tänka på hur vi parkerar på gatan. Klagar vi på plogningen måste vi också vara lite tillmötes gående.

Vill också meddela att Sigtuna stadsnät vill dra fibernät i området. Då vi nu har friköpt är det inte föreningens beslut utan ni som husägare som bestämmer. Kopplar alla på sig kommer vi att säga upp avtalet med com hem. Ett separat infomöte kommer att hållas för samtliga boende i Sundveda inom några månader. Dock måste styrelsen ge klartecken för markarbete i gatan och Ölsta soldattorps samfällighetsförening ge klartecken för markarbete på den gemensamt ägda marken innan kontrakt kan skrivas.

Grattis till Mona Svedén/Karlsson som hade flest rätt på tävlingen efter jul. Här följer de rätta svaren: 1. Scweiz, 2. 25/12, 3. 470, 4. Sandwich, 5. Jenny Salén. En bok kommer att levereras till din brevlåda. Håll koll på sidan för snart kommer en ny tävling...

Har ni ideér eller synpunkter så hör gärna av er till styrelsen, vi finns där för er. Trots att vi bara är 25 hushåll på gatan så finns det massor att göra och vi vädjar om förståelse för vårat arbete.

Varmaste hälsningar / Mattias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar