måndag 12 augusti 2013

TYST I SOMMAR!

Hej, hej där ute på gatan. Det har varit jättetyst här på bloggen i sommar, men det blir väl så i semestertider.
Hoppas ni haft det riktigt skönt vad ni än gjort eller vart ni än varit. Själv besökte jag Malung som alltid! Nu är det bara 48 veckor kvar tills nästsa gång det är dansbandsvecka där. Men nu ska vi inte prata om mig...

*Det går trögt med bildandet av en gemensamhetsanläggning med bostadsrättsföreningarna i området. Just nu ligger alla papper på lantmäteriets skrivbord. JM har överlåtit marken.

*När ni går bort med trädgårdsavfall till komposten, tänk gärna på att tippa den över kanten. Inte i små högar.

*Har ni funderingar eller ideér så kontakta gärna styrelsen.

*Vi har ett problem... Det beslutades att lägga upp styrelseprotokollen här på webben och  låsa dokumenten så bara vi på gatan kan se dom. Det var inte så lätt. Vi kommer därför just nu bara lägga ut här om det är något speciellt. Vill du se protokollen i sin helhet så får du ringa på hos mig eller Göran så får ni givetvis läsa dom. Nästa styrelsemöte är den 26/8.
 

*Vill du vinna en kokbok??????? Skicka då in ett roligt och gott recept på höstpaj. Bästa receptet vinner en kokbok. OBS! Tävlingen är endast till för boende i Sundveda hage samfällighetsförening. Märk mailet med namn och husnummer. Recepten skickas till: mattias78@home.se senast 10/9 LYCKA TILL!!!

                                                                          
                                                                                                                             / Mattias

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar